About

Ter intro

Schrijven, dat is letterlijk wat ik voor ogen had, toen ik dit blog begon. Als slechthorende mét Philips oorbellen is communicatie werkelijk waar heel belangrijk geworden. Voor mij. Via schriftelijke kanalen, daar kom ik pas écht tot mijn recht.

Wie ben ik dan?

Ik ben Irene – bouwjaar 1967 – en een gedreven schrijfster sinds 2002. Ik schrijf essays, columns en artikelen. Heb reeds een chicklit geschreven, ben werkzaam in de ICT en, tja, word thuis toch nog wel geconditioneerd door mijn feline vriendjes.

Een nieuwe wereld

Ik zal nooit vergeten hoe ik plotseling weer vogels hoorde fluiten, daarbuiten, mét die Philips oorbellen als nieuw veroverde gadget. En hoe ik me wezenloos schrok van een plotseling met piepende remmende bus vlak voor dat zebrapad dat ik overstak. Er ging een wereld voor mij open.

Acceptatie = vooruitgang

Al begon daarmee tevens dat andere proces: acceptatie van een behoorlijk tamme en onwennige handicap. Maar na al die jaren van schreeuwende stilte, ben ik blij dat ik met mijn slechthorendheid ook iets kan betekenen voor jou. Als mens, als lotgenoot, en ook hopelijk door middel van deze nieuwe sprankelende website…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze blog volgen?

Vul je e-mailadres in...

%d bloggers liken dit: